PRAVILA GLASOVANJA:

1. Trajanje: od ponedeljka, 25. novembra 2013, do sobote, 30. novembra 2013.

Upoštevali bomo glasove, ki bodo oddani od ponedeljka, 25. novembra 2013, do sobote, 30. novembra 2013 do 24:00 ure.

2. Geografsko področje glasovanja: Republika Slovenija

3. Glasovanje poteka za naslednje kategorije: Predmetna stopnja, Razredna stopnja, Mentorji, Vrtci.

4. Način oddaje glasov: Z všečkanjem številke izbrane pravljice ali zgodbe na Facebook profilu založbe Smar-team. Povezava se nahaja pod zaporedno številko 6.

Ker je bilo na način glasovanja preko e-pošte v lanskem letu kar nekaj pripomb, predvsem pa so se zdela pravila prezapletena, smo se letos odločili, da jih poenostavimo, obenem pa zagotovimo tudi preglednejše glasovanje.

5. Kako glasovati?

Vsaka od objavljenih pravljic in zgodb ima svojo ZAPOREDNO GLASOVALNO ŠTEVILKO, ki se nahaja nad naslovom besedila. Na našem Facebook profilu so v po kategorijah ločenih albumih s fotografijami objavljene pasice s številkami sodelujočih zgodb in pravljic. Poiščite številko pravljice ali zgodbe, ki vam je najbolj povšeči, in z všečkom glasujte zanjo.

Opozorilo:

Pasice s številkami pravljic ali zgodb oziroma vaše pravljice ali zgodbe lahko delite na svojih zidovih, vendar obvezno pripišite opozorilo, da bodo veljali samo glasovi, oddani na našem FB profilu.

V predelke s komentarji vpisujte samo vsebinsko nesporne komentarje, ki se nanašajo na besedilo. V primeru žaljivega ali kakor koli spornega komentarja glasu avtorja slednjega NE BOMO UPOŠTEVALI!

Prosimo vas, da pravila v celoti upoštevate.

 

6. Povezava do našega Facebook profila:

 

 

Seveda smo vam za morebitna pojasnila na voljo na telefonski številki 01/756 98 62 ali na e-naslovu smar-team-zdnp@amis.net.

Rezultati glasovanja bodo na spletni strani objavljeni 3. decembra 2013.

Naj se torej vnovič zapraši in zaiskri ...

Tjaša Zorc Rupnik, koordinatorka projekta ZDNP